Wedding Day at Vidbynäs

Wedding photographer Singapore|Bröllopsfotograf i Stockholm

Vidbynäs gård och konferens bröllop, bröllop på Vidbynäs, bröllopsdag, finaste bröllopet på Vidbynäs, bröllopsfotograf i Stockholm, boka ditt bröllop 2020,

I photographed Fredrik & Jennifer on their wedding day last weekend. They celebrated for three days at Vidbynäs Gård och konferens together with family and friends and of course their wedding day was the whole center of attention.

We started photographing Jennifer getting ready with her bridesmaids while they enjoyed Pina Coladas together, helping Jennifer on with the wedding dress and everyone started crying due to Jennifer looking absolutely amazing!

A short trip to the church afterwards (the guests were walking that short of a distance was it) and a lovely ceremony took place and afterwards all the guests throwed rice at the newlyweds! I wonder if that is a Swedish wedding tradition or a world wide one….hmmmm.

The wedding toast where all the guests celebrated with the bride and groom, lovely speeches at dinner and so many gorgeous memories we created for them.

It was so special being part of their day becoming husband and wife, and seeing them together and the way the look at each other I know they are meant to be together.

I photographed this wedding together with my daughter, and it is always so much fun sharing these moments with her and we work so well together, and we also get angles from the wedding that a single wedding photographer can’t.
For next summer I am planning on photographing more weddings in Stockholm!

I will show you more photos from this gorgeous wedding so stay tune!

xoxo
Gunilla


Åh detta underbara tredagars bröllop på Vidbynäs Gård som jag fotade förra helgen var HELT magiskt! Vi startade bröllopsfotograferingen med när Jennifer gjorde sig i ordning med sina brudtärnor, drack pina coladas och njöt av smink och håruppsättningar, vi fick även foton från brudgummen Fredrik när han nervöst googlade hur man sätter på en fluga, fram till de första nervösa stegen fram i kyrkan där Fredrik väntade.
Hurrarop, riskastning utanför kyrkan, fina vänner som önskade grattis (nåt lycka till lär de inte behöva) ja vilken underbar start på deras bröllop!

Vi smet iväg med brudparet för porträttfoton, och det var ett måste att fota på vinden vid det stora fönstren, ÄLSKAR dessa foton.

Om du letar efter en bröllopsfotograf i Stockholm för nästa sommar så är det ett mål att fota fler bröllop nästa sommar, det är magiskt att få vara med på en speciell dag som denna så det vill jag fota mer av :)

Mer foton kommer snart (har tre veckor kvar på semestern i Sverige innan det är dags för avfärd till Singapore igen) vi har sisådär wifi på landet haha

Må fint,
Gunilla